Malo mesta je ostalo i brzo se prijavi!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Dobro nam došli!

U BRC Školu trčanja.

Čestitamo na prijavi za novu sezonu u BRC Školi trčanja!

Tvoja prijava je evidentirana, a u maju startuju nove početničke grupe. Naš tim će te kontaktirati pred upis.

Zvanični upis održaće se u nedelju 14. maja 2023.

Dok se ne vidimo, šaljemo par saveta kako da ojačate svoju nameru da trčite kako bi izgledali bolje i osećali se sjajno.

Dešava se da pojedinci odluče da od ponedeljka (ili prvog u mesecu, sledeće godine, u sledećoj vezi) krenu sa promenom neke neželjene navike. Mnogi odustanu posle nekoliko nedelja aktivnog rada na sebi. Prestanak pušenja, zdrava ishrana, redovno vežbanje… trčanje.

Iznova i iznova krenemo pa stanemo.

“Društveni dokaz” je fenomen, da ljudi koji se javno obavežu da će nešto uraditi, imaju nevidljivi pritisak (sami prema sebi) da ispune obećanje, kako ne bi ispali u očima drugih slabog karaktera.

Danas je vrlo lako da iskoristite ovaj fenomen u svoju korist! Jednostavno objavite na vašem Facebook profilu (ili pošaljite mejl ili SMS značajnim ljudima) da ste UPISALI ŠKOLU TRČANJA I DA NAMERAVATE DA ZAVRŠITE TRKU NA 10 (ILI NA 5KM).

Još jedan dobar fazon za motivaciju jeste da se okružite ljudima koji će biti vaša podrška da istrajete u treningu. Ako ste u okruženju koje vrednuje zdrave stilove života, biće vam mnogo lakše da izgubite kilograme, zategnete se ili npr. prestanete da pušite.

Ovaj fenomen se zove “uticaj društvenih mreža”. Odilčan TED video govori o ovome. James Clear je takođe napisao fantastičan članak o uticaju okruženja na naš uspeh ovde.

Informišite i vaše roditelje/partnera/prijatelje/značajne pojedince i zatražite od njih podršku da ukoliko primete da se dvoumite budu u fazonu: “hajde hteo/la si to, idi na trening, završi Školu”, umesto “ma nećeš valjda sada na trčanje, hajde na kafu”.

I mi ti možemo biti podrška, čak i pre nego što dođeš na prvi trening.

  1. Zaprati BRC Školu trčanja na Fejsbuku i na Instagramu
  2. Ubaci se u našu klupsku Fejsbuk grupu “BRC- Belgrade Running Club”
  3. Lajkuj i Belgrade Running Club na Fejsbuku i Instagramu

Prijavi se

Popuni formular i rezerviši svoje mesto!

Pišite nam

Pitanja, predlozi, sugestije, kritike…