Termini

Gde i kada treniramo?

Ako preskočiš neki termin, javi se treneru i uradi ga samostalno za domaći

Treninzi BRC Škole trčanja se održavaju 3x nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Od oktobra treniramo ovako:

  • Ponedeljak 18:00 – 19:30, Novi Beograd, Brankov most
  • Sreda 18:00 – 19:30, Novi Beograd, Brankov most
  • Subota 11:00 – 12:30, Ada Ciganlija, klub Šuma

Ostavljamo stvari na jednom mestu, a trkački deo treninga uvek radimo napolju.

Nakon upisa, trener formira Facebook grupu u koju će svakog meseca slati program rada, tako da ako na neki trening ne možete stići (zbog poslovnog puta ili ličnih obaveza), taj trening možete uraditi samostalno “za domaći”.

Ponedeljak / Sreda 18:00 - 19:30

Novi Beograd, Brankov most

Subota 11:00 - 12:30

Ada Ciganlija, klub Šuma

Kako treniramo u slučaju pandemije, venrednog stanja, novih mera?

U BRC Školi trčanja u svakom trenutku funkcioniše po 4 do 5 grupa trkača i trkačica, i to na velikom prostoru kako bi se napravila distanca i ispoštovale sve mere za suzbijanje širenja zaraze virusom covid19.

I u narednoj sezoni poštovaćemo sve propisane mere i prilagoditi trening (uvek trčimo napolju), a u krajnjem slučaju – ako bude zabranjeno bilo kakvo okupljanje – prenosimo ceo program treninga i predavanja ONLINE! Već smo testirali ovaj model treninga, gde svako odrađuje treninge individualno, ali uz podršku i stalnu komunikaciju sa trenerom i grupom.

U slučaju vanrednog stanja nema otkazivanja programa ili povraćaja novca.

Kako izgledaju treninzi?

Treninzi BRC Škole trčanja se sastoje od zagrevanja i vežbi oblikovanja (10 minuta), vežbi snage (10 minuta), trčanja (kao glavni deo treninga od 20 minuta, pa za napredne i do 90 minuta) i istezanja (5 minuta).

Zagrevanje

Vežbe oblikovanja

Vežbe snage

Trčanje

Istezanje

Kompletan trening u Školi ojačaće i ulepšaće tvoje telo i učiniti te spremnijim za sve životne izazove i obaveze. Ovaj trening će učiniti da možeš više da uživaš sa svojom porodicom i da lakše završavaš svoje poslovne zadatke.

Kada i gde startujemo?

Nova grupa BRC Škole trčanja kreće oktobra 2022. i traje do 22. januara 2023. Nakon toga naravno da možeš da nastaviš da treniraš u klubu….

UPIS će se održati u subotu 01. oktobra u BRC Runners Hubu na Dorćolu (Tadeuša Košćuška 78).

Prijavi se

Popuni formular i rezerviši svoje mesto!

Pišite nam

Pitanja, predlozi, sugestije, kritike…