Do kraja prijava je ostalo

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Upoznajte nas!

Trenerski tim

Koordinator programa

Ivan Radenković

Trener

Alen Mušić

Trener

Srđan Živojinović

Trener

Draško Stanković

Trener

Ivan Vasilov

Koordinator programa

Ivan Radenković

Ivan Radenković je guru trčanja kao prvi profesionalni trener sa DIF-a koji se specijalizovao za rekreativno trčanje još 2010. godine. Od tada je kroz njegove ruke prošlo više od 2500 zadovoljnih trkača. Obučio je i više od 30 trenera za dalji rad na popularizaciji rekreativnog trčanja. Trčanje vidi kao platformu za lično usavršavanje na svim poljima, druženje i neraskidiva prijateljstva, ali pre svega kao blagu i blagotvornu aktivnost koja treba da koriguje a ne da dalje produbljuje slabe tačke na telu.

Trener

Alen Mušić

Student na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Oprobao se u sportovima kao što su košarka, fudbal, stoni tenis, odbojka u kojima je trčanje neizostavni element. Priča se, umesto da produži na utakmicu posle zagrevanja, nastavio je sa trčanjem i nije se osvrtao od tad. Iza njega se nalaze na desetine trka koje varijaju od 5km do polumaratona. Polako se zaljubljuje u trail trčanje, a ni triatlon ne gubi iz vida dok strpljivo čeka maraton. Voli uzbrdice više nego nizbrdice. Pored trčanja, inspirišu ga muzika, film i nauka.

Trener

Srđan Živojinović

Budući profesor fizičkog vaspitanja i sporta, što predstavljati ostvarenje njegovog životnog sna. Apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu i aktivan takmičar u Triatlonu.
Iza sebe ima 7 polumaratona , 3 maratona, 3 ulične trke na 10 km, 3 ulične trke na 5 km, 1 plivački maraton, 1 MTB maraton i  4 Half IRONMAN distance. U 2022. godini će nastupati na IRONMAN distanci u Barseloni. Trčanje je nešto bez čega njegov život ne bi imao smisla!

Trener

Draško Stanković

Završio fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Uvek se bavio sportom rekreativno, najduže fudbalom, do srednje škole, a kasnije rekreativno trčkarao, plivao i radio vežbe snage. Prvi put se zaljubio u trčanje 2012. godine kada je istrčao i prvi polumaraton u Beogradu, ali je ta ljubav tu i ostala. Sa trčanjem se upoznaje iz nekog drugog ugla tek na fakultetu i počinje više da se interesuje i sa naučne strane i iz ugla trkača. 

U maju 2018. godine počinje da radi u BRCu i tu kreće njegova trenerska karijera. Počeo je da radi sa Školom trčanja, vremenom prošao sve programe i generacije.

Istrčao je preko 20 polumaratona i nekolicinu manjih trka, sve na rekreativnom nivou, sa uživanjem. Jedino se takmiči sam sa sobom i pokušava da nadmaši svoja ppstignuća. Trčanje je za njega velika strast i sloboda. Polumaraton kao manifestacija je poseban doživljaj i iskustvo, a putovanje u inostranstvo na neku trku su najlepše uspomene. Od 2020. godine počinje i sa triatlonom (završio Ironman poludistancu).

Ono što ga karakteriše je najpre smirenost, zatim pozitivna energija i osmeh. “Sve može, sve ćemo da sredimo, naćićemo način, polako i smireno.” Sa trkačima najviše voli iskren odnos i dobru komunikaciju, jer onda imamo jasan pravac i lako stižemo do cilja. Voli da bude profesionalan i stručan na treninzima, da se uvek odradi šta je zadatak i na pravi način, ali dobra energija i šala na treningu je poželjna i nepohodna. 

Iza sebe ima nekoliko stotina zadovoljnih trkača, puno ostvarenih njihovih ličnih rekorda. Uživa u njihovom napretku i to ga ispunjava. Voli svoje zvanje, svoj posao i radi ga sa velikim uživanjem. Voleo bi da postane najstariji učesnik Beogradskog polumaratona i da iza sebe ima milion odškolovanih trkača!

Trener

Ivan Vasilov

Studira na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Sport u kome je prvi put imao priliku da se oproba, takmiči, osvoji prvu medalju bio je kajak. Kajakaši treninge na vodi u zimskom periodu zamenjuju trčanjem. Tako je dobio priliku da prvi put potrči na treningu sa jedanaest godina. Voli trčanje jer uz prirodan oblik kretanja, kroz dobro druženje radimo i na svom zdravlju u celosti i time postajemo produktivniji u ostalim sferama života. Ono zbog čega bira BRC jeste ozbiljan pristup treningu, posvećenost celog tima, dobra komunikacija između trenera i članova, podrška u ostvarenju ciljeva, zajednička učešća na maratonima u regionu i šire.

Pored trčanja, aktivnosti koje mi pričinjavaju zadovoljstvo definitivno su veslanje kajaka, provođenje vremena u prirodi, vožnja bicikla. Nauke za koje ima interesovanja jesu anatomija, biomehanika i fiziologija.

Osmeh, pozitiva, druželjubljivost, predanost – karakterišu Ivana! Motiviše trkače i kada im je najteže da se izbore sa kilometrima. Neguje grupni duh i zajedništvo.

Kada i gde startujemo?

Nova grupa BRC Škole trčanja kreće na proleće 2023-e (april) i traje do kraja jula!

UPIS će se održati u subotu 01. aprila.

Prijavi se

Popuni formular i rezerviši svoje mesto!

Pišite nam

Pitanja, predlozi, sugestije, kritike…